Labužníkem proti své vůli



Je pro Vás jídlo jen nutným zlem, kterým musíte dopovat své tělo, aby mělo sílu a energii? Nepatříte k těm lidem, kteří každé jídlo považují za rituál? Je pro Vás nepochopitelné, když někteří lidé vychutnávají jídlo s noblesou a porozuměním pro skutečné umění kuchařské? A co teprve, když si nechají zavolat kuchaře, aby mu složili poklonu za jeho výtečné menu? Pokud jste neochutnal burgery, jak mají být, pak ani tu euforii z dobrého jídla nemůžete nikdy prožít! Taková škoda! Stal byste se totiž skutečným labužníkem, ale zřejmě proti své vůli!

O čem to je, o čem to není

Dobře připravený burger musí být dochucen tak, abyste měli ve svých ústech dokonalou souhru chutí, které Vaše stravování povznese na vyšší úroveň. Kvalitní mleté maso, máslová houska, která zachytí šťávu dobře ugrilované placky masa, ugrilované plátky rajčete, cibule, ale i slaniny a sýr, který se teplotou všech ingrediencí sám rozpustí. A samozřejmě kuchař se svými fígly, které podpoří dokonalost podávaného jídla. O tom to je. Naopak rozmrazený, rychle opečený polotovar mletého masa rychle do housky, do které je nastříkán kečup a pak něco ostrého, které přebije veškerou chuť? Tak o tom, teda rozhodně není!